دکتر مجید نصیری

دکتر مجید نصیری

دکتر مجید نصیری

دکتر مجید نصیری

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

چرا نیاز به جراحی سینوس یا آندوسکوپی سینوس  پیدا میکنید

جراحی سینوس راهکار آخری است که به رهایی از شر سینوزیت کمک می کند. جراحی سینوس در مواقعی تجویز می شود که تخلیه عفونت های تجمع شده در سینوس ها بدلیل تورم زیاد سینوس امکانپذیر نیست. در این شرایط اگر درمان دارویی موجب بهبود نگردد جراحی سینوس پیشنهاد می شود. در این جراحی بسته به تشخیص و نظر پزشک سینوس ها جراحی شده و عفونت های باقیمانده در سینوس ها تخلیه می گردد. امروزه جراحی آندوسکوپی سینوس روش جایگزین جراحی سینوس های قدیمی است که با کم ترین میزان جراحت و درد اقدام به تخلیه ترشحات سینوسی می نماید. در جراحی آندوسکوپی سینوس که با بیهوشی عمومی انجام می شود، آندوسکوپ از طریق بینی وارد سینوس ها شده و هرگونه اقدام درمانی لازم انجام می شود.

مراقبت های بعد از جراحی سینوس

مراقبت های بعد از جراحی سینوس ارتباط مستقیم با انتخاب شما دارد که بوسیله آندوسکوپی سینوس این جراحی را انجام دهید یا با روش قدیمی. معمولاً توصیه متخصصین استفاده از اندوسکوپی سینوس است که میزان درد، تورم و خونریزی کم تری داشته و انتخاب بیماران نیز جز این نیست. جراحی آندوسکوپی سینوس معمولاً بصورت بیهوشی عمومی و یا بی حسی موضعی انجام می شود. در صورتیکه بی حس موضعی باشد صرفاً نیاز است که همراه داشته باشید تا پس از اتمام جراحی به منزل روید. اما در صورتیکه جراحی آندوسکوپی سینوس با بی هوشی عمومی انجام شود یک شب بستری خواهید بود و کلیه مراقبت های لازم از شما صورت خواهد گرفت. 

 

 بیشتر بدانید: آبریزش بینی و دلایل مرتبط با آن

 بیشتر بدانید: جراحی بینی گوشتی و نکته های مهم آن|عمل بینی گوشتی

 بیشتر بدانید: همه چیز در مورد شست و شوی بینی و سینوس

 

 

 

دکتر مجید نصیری | بهترین دکتر جراحی بینی در تهران

  • majid nasiri
  • ۰
  • ۰

آیا می دانید سرطان گوش چیست؟

سرطان، تقسیم و رشد غیر طبیعی سلول های بدن می باشد، تمام اندام های بدن من جمله گوش نیز از خطر این اتفاق مستثنی نیستند، سرطان گوش انواع مختلفی دارد که در این مقاله قصد داریم به آن بپردازیم. سرطان گوش مثل همه انواع سرطان ها امکان درمان در صورت خوش خیم بودن آن وجود دارد، اما در صورت تشخیص دیر تر و همچنین عدم پیگیری درمان،امکان مرگ بیمار وجود دارد. سرطان گوش در لایه های مختلف گوش بوجود می آید و در برخی موارد سرطان پوستی است که در گوش بوجود آمده، به همین دلیل جمیعا به سرطان گوش یا پوستی که در قسمت بیرونی، درونی و.. گوش رخ می دهد سرطان گوش می گویند.

 

درمان سرطان گوش

در درمان سرطان گوش سه روش عمده وجود دارد به توضیح هر یک خواهیم پرداخت:

درمان سرطان گوش با روش جراحی : در این روش از عمل جراحی برای برداشتن سلول و بافت سرطانی استفاده می کنند.

درمان سرطان گوش با پرتودرمانی: در مواردی که سلول سرطانی گسترش یافته و با جراحی نمی توان آن را خارج نمود از پرتو درمانی استفاده میگردد . در این روش اشعه های رادیواکتیو با انرژی بالا برای کشتن سلول های سرطانی استفاده می شود.

 

درمان سرطان گوش با شیمی درمانی: شیمی درمانی روشی است که از دارو و مواد شیمیایی برای درمان استفاده می شود، این روش بدلیل این که آسیب های ثانویه ی زیادی دارد در مرحله ی آخر درمن استفاده میشود.

 

فراموش نکنید یکی از عمده دلایلی که سرطان کشنده می شود، اولا اقدام دیر و ثانیا تشخیص دیر هنگام است، پس در انتخاب متخصص مناسب و همچنین پیگیری علائمی که از نظر شما کوچک شمرده می شود اما می تواند خطرناک باشد، دقت عمل و سرعت کافی داشته باشید.

 

 

بیشتر بدانید: دیابت منجر به کاهش شنوایی میشود!

بیشتر بدانید: کری ناگهانی گوش چیست؟

بیشتر بدانید: علت و درمان گوش درد بعد از شنا را بدانید

 

دکتر مجید نصیری | بهترین دکتر درمان سرطان

  • majid nasiri